Truden Web Site: Forums

Truden Web Site :: Преглед на тема - ПОМОООООООЩ! Има ли тука истински компетентни магове?
Въпроси/Отговори  •  Търсене  •  Профил  •  Лични Съобщения

СписанияСписания

ПОМОООООООЩ! Има ли тука истински компетентни магове? Следващата тема
Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор Truden Web Site Форуми » Окултизъм Иди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
nq666tu

Регистрирация: May 24, 2004
Местожителство: някаде из тъмното

МнениеПуснато на: 09 02 2005 12:11
 Заглавие: ПОМОООООООЩ! Има ли тука истински компетентни магове?
Отговорете с цитатВърнете се в началото

Ае май ня666ту загазах аз... И сега пак ще ви се оплаквам и ще ви искам помощ, ама просто няма как - май загазих и то много сериозно...
Помните ли ги онези двамата - Albedo_Rubedo, още известен като Chrissun и съпругата му ssd.
Те се запознаха с мен преди време.... Разменихме си кю-тата и така известно време си общувахме с тях по нета - 4асове наред си лафихме за какво ли не (за Дракула, за замъка му, дори видях някакъв последовател на Дракула, ли4но заснет от ssd и про4ие такива теми обсъждахме)...
Ама много странни хора... Chrissun ми заяви, 4е се 4увства ба666ка сатанист и си е пил бирата лично с Луцифер, при това добре охладена от адските пламъци и с мезце от очи на яйца... Представяте ли си? Аз ей така си 4ета и се 4удя какво стана - нали само аз си бях тука666ния сатанист, а изведнъжка - конкуренция и то каква!

Ам викам си, то само аз да съм единственият сатанист дето се навъртал наоколо - не е логи4но някакси...

Оба4е то да бе666е само това. Няколко пъти след такива пространни разговори с тях, след като се прибера у дома си и все едно връз мен е минал валяк - 4естна дума. Ама ме е хванала една умора - нямам силица да кихна дори и си лягам рани4ко с коко666ките, а на следващя ден с триста зора около 12-12.30 успявам да се изнижа от леглото. И кво мислите правя съвсем скоро след това - мисля си как ей сега ще отида да ги сре666тна някаде из кю-то. И къде мислите, 4е са те - на линия в кю-то са, разбира се. А не сме се уговаряли и аз така просто влизам без предупреждение съвсем произволно. И то какво става - буквално секунди след мен те се появяват. Да каже666, 4е принципно са си били там - как да е, но не са.

И в4ера се прибирам аз след поредния 4етири 4асов разговор с тях... А главата ми се мота, та две не виждам. Лягам си веднага. То се не трае666е. Едно главоболие като ме удари, не е истина. И по4нах да виждам вси4ко като през пелена и съм загубил съзнание, два 4аса хи4 ме е нямало никакъв на земята - то бива, бива грубости, мъ това си бе666е прекалено!

И аз рекох да разбера какво става... Така спипвам ssd на местопрестъплението - въздейства ми енергийно с превъзпитателна цел. А аз не мога да я спра!!!

МОЛЯ някой истински маг да ме посъветва какво да правя, 4е ми разказаха играта тия двама и особено ssd

Ама наистина се нуждая от мнението единствено на компетентни хора, защото другите, дето не ги разбират много много тези работи, може по-скоро да ми навредят със съветите си, отколкото да помогнат, а не ми се ще да рискувам, само 4етете за какво става на въпрос!
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение  
Truden
----------
----------

Регистрирация: Aug 01, 2003
Местожителство: Johannesburg

МнениеПуснато на: 09 02 2005 12:43
 Заглавие:

Това което човек сам си прави, никой друг не може да му го направи.

Има Един, който Владее нещата - Бог.
Има и един, който "прави" нещата - човек.

Ти сам си си направил всичко, нящу.
Не обвинявай другите за това.

Сега НАПРАВИ това, което ще те освободи, а то е противоположното на онова, което те е заробило...

Желая ти Успех

nq666tu

Регистрирация: May 24, 2004
Местожителство: някаде из тъмното

МнениеПуснато на: 09 02 2005 13:04
 Заглавие:

Просто това е за предпазване, когато тези, които атакуват са не особено наясно с тънкостите на атаката си...
Аз съм 4ерен маг, мисли666 ли, 4е това, което предлага666 не ми е известно, заедно с куп други работи! До колкото разбрах не съм единствен слу4ай и така, както предлага666 - не става. И кои са следващите, които няма да ги отмине?
Кажи моля ти се, действие, което да не е противоположното на онова, което ме е заробило - аз съм двоен и съм на БОГ и САтана едновременно и според библията това е окон4ателно и не подлежи на промяна.
И имай в предвид, 4е съм пределно наясно със ситуацията и не виня никого за слу4илото се, освен себе си.
И искрено се надявам и ти поне да си наясно какво става, 4е ина4е ми е спукана работата май!
Truden
----------
----------

МнениеПуснато на: 09 02 2005 18:55
 Заглавие: ЕНЕРГИЙНИЯТ ВАМПИРИЗЪМ

Вярно ти е спукана работата, нящу, ама не там където (не)очакваш
Твоето участие в Трудния Форум прави това място да изглежда доста несериозно.
Понякога ме е срам, че имаме някои от разговорите с твое участие в нашия Форум.
Срам ме е и за някои от моите участия в разговорите с тебе...
Последната ти ТЪНКА идея надхвърли и най-смелите ми предположения.

Моят отговор на ДВОЙНИЯТ нящу, дето има и бог и сатана е:
И тримата сте със сериозни психични отклонения!!!

Твоят потребителски профил ще бъде заключен, и участието ти в Трудните Форуми, ще бъде прекратено.

На останалите ще разкажа за

ЕНЕРГИЙНИЯТ ВАМПИРИЗЪМ

В една тема бегло споменах за така нареченият енергиен вампиризъм
(може да го прочетете тука)
Енергийният вампиризъм не е нищо друго освен болест, която бихме могли да наречем "РАДОСТ НА ТЛЪСТОТО ЕГО"

Естествено, всеки от нас съдържа в себе си определено количество егоизъм, което го движи в живота.
Доста често този егоизъм така се надува, че човек започва да се чувства незадоволен от собствената си ДОБРА преценка за себе си, и болестно силно иска някой друг да му даде същата оценка.

Всичко започва доста незабелязано дори за самият "енергиен вампир".
(Обикновено това състояние остава завинаги неоценено като болестно, от Егото на болния.)

Та как започва всичко?
С нуждата от внимание.
Егото в което се заражда тази болест, започва да чувства непреодолима нужда от внимание.
Обикновено това се случва на такива, които са израстнали в атмосфера на неразбиране от страна на родителите, в семейства на вечно каращи се родители, заети със своите проблеми, и неоценяващи нуждата на децата си от внимание.
Такива деца, още в училище проявяват своят нужда от внимание, но на съвсем друго ниво.
Те се опитват да привлекат вниманието на учителите върху себе си, опитват се да се изявят в някакъв вид изкуство (поезия, музика, арт, театрално изкуство и прочие подобни)
Опитват се да лидерстват в приятелските ученически компании, като се надяват така да имат част от нужното им внимание.

Докато израстват, същите вече са натрупали определено умение в манипулирането на чуждите емоции, желания и интереси.

По-късно, вече като възрастни, бъдещите "енергийни вампири" стават много възпитани, добри, отзивчиви и състрадателни колеги и приятели.
Всички тези ценности, обаче, несъзнателно ползвани, са само за да бъдат употребени по-късно в свои личен интерес.

Тези личности стават много бързо ваши приятели.
Те са разговорливи, отворени, приятелски нстроени и разбиращи вашите вътрешни душевни нужди.
Те искат да ви помогнат.
Дори повече отколкото всеки друг иска да ви помогне.
И когато го направят, вие ставате тяхното кладенче за черпене на енергия.
Първата глътка идва с вашата благодарност, и откровението, че вие сте толкова добър/а,така мила/а...
От деня когато "вампира" има вашето доверие и благодарност, енергията ви започва да го храни.

Вашите разговори постепенно започват да се превръщат в монолог на ВАМПИРА:
колко много той обича да помага, и как малко е оценен, освен от някои добри души като вас...
как другите не могат да бъдат добри, и да се радват на живота като вас двамата...
как колегата бил казал нещо си, което прозвучало така пошло...
как някой го наскърбил (вампира) в отговор на едно добро дело...
колко щастлив бил еди кога си...
как се радвал на еди какво си...

Всичко това потърпевшият трябва да слуша и да се съгласява, защото вече е признал и оценил "добрите" достойнствата и качествата на ВАМПИРА.
Ако подсъзнателно жертвата се възбунтува срещу подобен род общуване, тя (жертвата) най-често обръща вината към своята неблагодарност и низко подсъзнание...
Жертвата дори не смее вече да си помисли, че другият насреща не е някой който я използва като храна за своето ЕГО.

Постепенно в подобно общуване жертвата започва да се уморява емоционално.
Усеща се спад в положителните емоции, които са отдадени за съчувствие или състрадание към вампира, както и за споделяне на неговата радост.
Лошите емоции също са подтиснати от вампира, защото той бидейки ДОБРИЯТ ти приятел, внимава да не компрометира себе си с отрицателни емоции, затваряйки по този начин и вашите, които бихте могли да ползвате като отдушник, след срещите си с него.

Така вашите емоции са пазени единствено за приятелят ви "енергиен вампир"

Големият проблем в подобни случаи е, че жертвата почти никога не разбира причината за лошото си емоционално състояние, което го води към депресия и физически болести.

Но дори и доверила се на подсъзнанието си, жертвата узнавайки за причината не може успешно да се пребори с "вампира".
Причината е отново във вътрешната нагласа на жертвата, поставена от вампира.
Потърпевшият вече познава методите на другия и знае, че всяко възбунтуване срещу него ще му донесе още куп неприятности с другите общи познати и приятели.
Тогава жертвата се опитва дискретно да се измъкне от ситуацията, но никой хищник не пуска гърлото на жертвата си...

Вампирът започва много пълноценно да ползва вашите емоции в процеса на раздялата ви.
Няма да описвам как това става.
Всеки би могъл да си го представи.
Така подобна раздяла се превръща в една безкрайна агония.

Какъв е правилният подход в подобни случаи?

Всеки вампир действа от опита почерпан за средно статистически реакции в подобно общуване.
Всеки реагира според определени морални норми на обществото в което живее, иначе всяка реакция е самоубийство.
Но понеже изсмукването на енергията е вече на път да убие една личнос, не остава нищо друго, освен да се потъпчат всякакви морални и етични норми, за да се отрежат каналите за изтичането на живота.

Изходът е един:
Ако силата на духа ви и интелекта ви са на ниво над средното, бихте могли много лесно да компрометирате вампира пред останалите.
Трябва само твърдо и непоколебимо да му покажете, че не се интересувате повече от вашата връзка, и от този момент тя е мъртва за вас.

Може да загубите приятели в това свое начинание.
Може да си спечелите още врагове.
Всичко това е в методите за действие на "вампира".
Той ще настрои другите срещу вас, ще се сприятели с враговете ви, ако имате такива, и в същото време ще продължава да ви предлага дружбата си.

Следващите ви действия трябва да следват тези на "вампира".
Той обича да води,но не оценява, че воденето на жертвата е различно от воденето на противника.
Първата му грешка ще се появи много скоро.
Не се притеснявайте да я използвате.
Но и не бъдете зъл/зла в действията си.
Помнете: всяка ваша емоция е храна за вампира.
Действайте спокойно и само в отговор на другия.

Не ви обещавам, бърза победа.
Но тя ще дойде един ден, колкото и далече да е той.

Най-добрият вариант е да не виждате и да не чувате повече вашият "вампир", но за съжаление това най-често е невъзможно.

Ако имате вече опит в подобно общуване, може да споделите, без да споменавате имена, разбира се.
Ще е от полза на всички.

Поздрави
Труден

tanariil

Регистрирация: Aug 24, 2003
Местожителство: hell

МнениеПуснато на: 10 02 2005 15:20
 Заглавие:

Здрасти труден!
Зна4и тази тема е про4утата динена кора, дето те е подхлъзнала!
И наистина съм любопитна - защо се върза така?

МнениеПуснато на: 10 02 2005 15:33
 Заглавие:

И обявявам своето завръщане тук, Труден. Добре заварил.

МнениеПуснато на: 10 02 2005 16:06
 Заглавие:

темата премина на вълна вампиризъм, нали?
докато бях в болницата, една от жените ми разказа интересна слу4ка във връзка с това, която бих искала да я споделя.
било отдавна, когато сестрата на тази жена била още жива. сестра и била много болна и много зле. и тази жена се от4аяла. била готова на вси4ко за сестра си, понеже двете явно много държали една на друга и се оби4али така, както само сестри могат да се оби4ат. така 4е гледката на безнадежно болната сестра я побърквала тази жена.

там, където тя работела имало едни жени - нейни колежки, които намирала за много странни и които принципно избягвала. те много били религиозни и обещали на тази жена да я заведат с тях да се моли на исус. от4аянието ли, що ли, подтикнали тази жена да направи каквото и предлагали. отишли тя, съпругът и, взели и малкото им 6-7 годишно по онова време дете.

озовали се всред други хора и аз не схванах къде то4но. и отпреде им стоял проповедникът. той притежавал обаяние, каквото само един психи4ен вампир, ама от особено обиграните, можел да притежава. застанал пред тях и проповядвал за исус, за бог, за любов. така изкусно говорел, такова обаяние имало около него, 4е бил обсебил изцяло вниманието на вси4ко върху своите лъжливи проповеди. и върху себе си. скоро никой не можел да откъсне погледа си от този вампир. вси4ки били в транс. тази жена, тя 4увала, 4е малкото и дете я вика, но така била запленена от проповедника, 4е не можела да му обърне внимание. а детето, там долу в ниското, скрито от погледа на вампира и от вниманието му, гледало лицата на възрастните. и като видяло, 4е майка му и баща му не го 4уват и се превръщат в това, което вижда у другите, закрещяло в най-дива истерия, дърпайки майка си за ръцете: "МАМО, МАМО, ИЗМЪКНИ МЕ ОТ ТУК! СПАСИ МЕ ОТ ТЕЗИ ЗОМБИТА!"
пищяло ве4е от ужас. някаде там вътре в себе си майката се борела със себе си, защото било изклю4ително трудно да откъсне погледа си от великолепието на проповедника. и когато най-накрая се преборила и видяла ужасеното лице на детето си, контрастът бил огромен - умоляващите детски о4и на фона на о4ите на проповедника, обещаващия знанието на исус и разкриващи вси4ки тайни на битието и на небитието с неумолима безпощадност на нетърпящо възражения знание.

майката оба4е победила. гушнала детето си и повлякла мъжа си по4ти буквално, изтръгвайки го от транса неразбиращ и оглеждащ се стреснато.

После след като се посъвзели от слу4илото се, си дали оценката - детето им ги спасило от зомбиране. тяхното дете, което вампирът не видял, защото се било покрило зад по-големите от него хора, било единственото, което видяло какво става и единственото, което успяло да ги подтикне да се спасят.

това е историята, която исках да споделя, понеже мен много ме впе4атли, като ми я разказваха. дано и на други да бъде полезна по някакъв на4ин.

----------
----------

МнениеПуснато на: 10 02 2005 17:24
 Заглавие:

Добре Дошла обратно, tanariil

tanariil

МнениеПуснато на: 11 02 2005 12:06
 Заглавие:

радвам се, 4е отново съм тук, труден. мястото май беше по4нало да ми липсва!

Регистрирация: Feb 12, 2005

МнениеПуснато на: 15 02 2005 00:25
 Заглавие:

Здравейте Танариил,
Катоа чета Вашите постинги, добивам някои впечатления, които са обезпокоителни. Признавам, щом има Бог, сатана също има, в това отношение не мога да призная едното, а другото да отрека.
Но, доколкото знам, Христос казва (или не беше Христос, не знам), че човек не може да слугува на двама господари, или единия ще намрази, или към единия ще се привърже.
От това, което прочитам, поне на мене ми ставя ясно, че Вие обвинявате Труден, разправяте му разни врели-некипели, и му говорите за добродетели, че и по-нататък стигате...
Ако наистина мислите така, нали сте сатанистка, благодарете му, явно той ще да е много по-напреднал сатанист от Вас, поклонете му се, и благодарете за откраднатите праведни души, а Вие какво, търсите правда, добродетели и прочие неща. Я се засрамете, и аз като по-малък съм сатанинствал, в смисъл- слушах хеви метъл, отварях си бирата със зъби, всеки петък организирахме побои, тормозехме животинки, хора и прочие, знам аз какво е да сатанинстваш; но всичко си минава с възрастта.

Та казвам, ако сатанист, обявява някой за лъжец, псевдоучител или каквото там още сте казали, не трябва ли да сте от един отбор? Или това е рекламен трик на сайта? Чета за разни баннати от Труден, и се опитвам да разбера защо е постъпил така, наистина и на мене ми е трудно да разбера много неща, но нали всеки си отговаря сам за делата. Ако Труден отклонява душите от Бог, защо го нападате, благодарете му, че работи за Вашата кауза, ако ли не е така, що за сатанистка сте? Уволнвена?

Поне си променете принадлежността, аз сатанисти с бели дрехи и крилца, които говорят за добродетели, за Бог и за такива неща, не съм срещнал. Ако ли не, що си давате този труд, труд, и пак труд, та чак това ми напомня за сайта в който се намирам.

tanariil

МнениеПуснато на: 15 02 2005 19:46
 Заглавие:

Никой не обвинява Труден в нищо и аз искрено се надявам да ми се налага пове4е да 4ета такива неразумни постове като твоя.

МнениеПуснато на: 15 02 2005 19:48
 Заглавие:

упс, исках да напи666а - да Не 4ета, пък то какво излезна...

Регистрирация: Feb 12, 2005

МнениеПуснато на: 15 02 2005 21:15
 Заглавие:

Здравейте Танариил,
Останах с друго впечатление от вашето форумно присъствие.
Чета и написаното от Труден.
Ако това, което пишете е самата истина, то аз, се самоопределям като СМОТАНЯК, явно нещо не съм разбрал добре.
Моля Труден, извинете ме, не отправям това определение към себе си от Ваше име, но ако Танариил е права, с право и Вие можете да ме определите като такъв.

Постингът ми бил гаден. Приемам, щом целият Ви живот Танариил Ви се струва такъв, явно и постинга ми, и тортата от сладкарницата-при това най-добрата, за Вас ще е нещо гадно, както твърдите, и с постинга ми и с тортата, и без тях, нали ще си умирате!?

Пояснете моля, лично аз не успявам да Ви разбера, кой е сатанист всъщност- Вие или Труден, обосновете се, отърсете се от обидите, вземете леден душ, и седнете да понапишете нещо стойностно, или твърде много очаквам от сатанист (ка)?

tanariil

МнениеПуснато на: 16 02 2005 09:32
 Заглавие:

Упорито не мога да те разбра.

Първо - цитирай моля те, къде про4ете: Труден, обвинен си от танариил ли4но в това или Труден обвинен си от танариил ли4но в онова, което да съм го писала аз - искам такъв цитат на именно такива мои думи, ПОНЕЖЕ МЕН ОБВИНЯВА666, така 4е те умолявам - цитирай КЪДЕ АЗ ОБВИНЯВАМ ТРУДЕН В КАКВОТО И ДА БИЛО ИЛИ СИ ОПОЛЗОТВОРИ САМ СТУДЕНИЯ ДУ666.

Второ: Освен теб никой друг не твърди, 4е постънгът ти бил гаден. Аз твърдя, 4е е НЕРАЗУМЕН. И продължавам да го твърдя с пълна сила.

Трето: какво стойностно иска666 да ти напи666а по каква тема?

четвърто: отърси се от обидите, преди пак да ми пи666е666, защото ако пак се нахвърли666 върху мен с НЕРАЗУМНИ ДУМИ, НЯМА ДА ПОЛУ4И666 ОТГОВОР-обещавам ти, 4е няма да полу4и666 отговор при неразумни думи от твоя страна. Аз не желая да се дърля с теб, както не желая да се дърля с никой друг тук - и уверявам те, ще спирам да разговарям без предупреждение с всеки, който се опитва да предизвиква дърлене и безсмислени интриги, а не да води нормален разговор!

Създайте нова темаНапишете отговор Truden Web Site Форуми » Окултизъм Иди на страница 1, 2  Следваща

Идете на:   

Следващата тема
Предишната тема
Можете да пускате нови теми
Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети