| Автор |
Съобщение |
daqni

Регистрирация: Aug 11, 2007
Местожителство: BG
|
Пуснато на:
02 07 2008 09:56 Заглавие: Каква е тайната ? |
  |
Каква е тайната на "Феномена Царичина"?
Смятате ли,че в Царичина се намира гробницата на първото разумно същество, населявало Земята ?
Или всичко е една заблуда?
 |
_________________ Аз трябваше да те търся,а ти трябваше да ме намериш!
http://www.vbox7.com/play:e584a03a |
|
  |
 |
Truden
----------

Регистрирация: Aug 01, 2003
Местожителство: Johannesburg
|
Пуснато на:
02 07 2008 10:05 Заглавие: Re: Каква е тайната ? |
  |
| daqni написа: |
Смятате ли,че в Царичина се намира гробницата на първото разумно същество, населявало Земята ?
 |
Това пък кой го ИЗМЪДРИ
Или трябва "първото разумно същество" да си е признало или второто го е издънило: "Ей, неразумните, този е първия разумен (аз съм втория), айде да го погребем в Царичина"  |
_________________ .: От всичко, което казах и не казах, най-важното е Онова, което не разбрахте :.
From everything that I wrote, and I didn't write, the most important is That which you couldn't understand. |
|
   |
 |
elan

Регистрирация: Apr 30, 2004
Местожителство: България, Златица
|
Пуснато на:
02 07 2008 12:17 Заглавие: |
  |
|
    |
 |
Гост
|
Пуснато на:
02 07 2008 13:32 Заглавие: |
  |
A действително какво има в Царичина? Според Ванга ще открият една жута маимуна. Подземна река ли има? Защо циментираха прокопания тунел? Моля за коментар. |
|
|
| |
 |
Malinov

Регистрирация: Nov 11, 2007
Местожителство: near by the truth
|
Пуснато на:
04 07 2008 11:21 Заглавие: |
  |
Има хливенсипрактор!
Сега ще попиташ "Какво е това" ... ами това е хливенсипрактор и толкоз. И аз не знам какво е (ей сега го измислих), следователно не ти е дадено да знаеш. Аз обаче пак ще попитам, както и на други места из форумите съм питал - "А за какво ти е да знаеш?". Това ще те направи ли по-добър? Знанието помага ли ни или за сега само ни е пречило и отклонявало от правилния път?
Познавайки нещата чрез сетивата си научаваш за тях само чсст от истината, следователно е безсмислено! Не мислиш ли? |
_________________ Ако искаш да разсмееш Господ - сподели Му плановете си ... |
|
  |
 |
Гост
|
Пуснато на:
04 07 2008 12:38 Заглавие: |
  |
Не мисля, че е безсмислено да гледаш на заобикалящата ни среда под друг ъгъл. Повече са ми интересни такива теми отколкото четенето на криминални романи за трупове и убийци или любовни романи където пък само са сменени имената. Какво ти научаваш от тези книги?
За феноменът Царичина имаше преди 3-4 години голяма статия в сайта на канал BTV, изобщо много интересни статии имаше, но са свалили тази рубрика. |
|
|
| |
 |
Sirenity

Регистрирация: Jun 06, 2008
Местожителство: София/Варна
|
Пуснато на:
10 08 2008 15:30 Заглавие: |
  |
|
 |
 |
Гост
|
Пуснато на:
10 08 2008 16:24 Заглавие: |
  |
Sirenity, не можах да гледам филма въпреки че се регистрирах в сайта. Аз навремето го четох като статия в сайта на Бтв.
Между другото попитах за мнение някого и ми се отговори: 'Глупаци, какво търсят под земята! Всичко е във въздуха. Ето за пример - копаят дупка и какво - пак въздух, продължават да копаят в дупката и тя с какво се запълва - пак с въздух'.
Ако някой иска да продължи коментара?  |
|
|
| |
 |
Гост
|
Пуснато на:
15 09 2008 13:49 Заглавие: Копирано |
  |
Най-сериозното доказателство за палеоконтакти по българските земи сега лежи запечатано с тонове бетон в т. нар. “царичинска дупка”. Дали в земните недра край костинбродското село Царичина се крие гроб на хуманоид - прародител на човечеството, маяк, приемащ послания от отдалеченото на 11 000 светлинни години космическо тяло SS 433 или дори информационен фонд с биографията на земната раса и “рецептата”, по която генните инженери от звездите са сътворили Хомо Сапиенс? Всяка от тези версии изглеждаше екзотична, шокираща и отдалечена от здравия разум, но не и след прокопаването на сто и осемдесетте метра в земната твърд между 1990 и 1992 г. Високопоставени участници в осъществената от военното министерство операция “Слънчев лъч” разкриват, че опитите за проникване в сърцевината на мистерията са били преустановени и засекретени след срещи със загадъчни снопове силна светлина, невидими бариери и продължаващи в бездната ужасяващо гладки тунели с издълбана върху тях непозната писменост, Знаменателен е и фактът, че от векове районът около изкопа проявява всички признаци на преходна зона, портал към други светове и измерения - загадъчни сияния, светещи тела и дори присъствие на миниатюрни зеленикави хуманоиди. Аномалните събития зачестяват след началото на разкопките и до приключването им са регистрирани 15 прояви на НЛО. Участниците в разкопките са ужасени от появата в нощното небе на пулсиращи светлини с дължина няколко десетки километра, съпроводени от огромни облаци белезникав дим, които бавно се спускали зад височините. Страховито било впечатлението и от внезапното изникване северно от изкопа на сканиращ местността светлинен лъч с мощността на прожектор от противовъздушната отбрана.
http://www.secretsbg.com/bulgaria/bulgaria.php?num=n7 |
|
|
| |
 |
|
|