Truden Web Site: Forums

Truden Web Site :: Преглед на тема - Числото на звяра
Въпроси/Отговори  •  Търсене  •  Профил  •  Лични Съобщения

СписанияСписания

Числото на звяра Следващата тема
Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор Truden Web Site Форуми » Християнство Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
daqni

Регистрирация: Aug 11, 2007
Местожителство: BG

МнениеПуснато на: 04 08 2008 18:56
 Заглавие: Re: Числото на звяра
Отговорете с цитатВърнете се в началото

[quote="Потребител"]Кажете, питали ли сте се, кое е това нещо, тази сила , този някой, този закон,или тази необходимост, което би ви задължило да носите това число на ръката си или на челото?

Какво би могло да бъде!?

Ако е за всички....и е закон...

Опазил ме Господ,обаче в сърцето да не го нося...инак....какво,толкова...все едно да разчиташ на дрехата да те направи да изглеждаш добър или лош

Jaguar

Регистрирация: Mar 18, 2008
Местожителство: Sofia-Luton-Sofia

МнениеПуснато на: 05 08 2008 12:26
 Заглавие:

Планинар, именно, и аз това се опитвам да кажа - мнения най-различни, всеки се опитва да предвижда вероятности, затова дадох един от хилядите примери. Аз лично не си блъскам главата с това. В случая просто изказах мнение от собствената си гледна точка по тема, която така или иначе е повдигната. Това далеч не означава, че мисълта ми е постоянно заета от въпросната тема, нали? Нито пък, че се опиянявам от разни апокалиптични мисли. Напротив, смятам, че гадаенето е губене на време. Ако има 1 000 000 вероятности за нещо, а човек загуби години, за да ги предвижда, то най-вероятно ще се падне милион и първата. За мен това е най-добрият начин да си проспиш живота - в мисли за "вчера" или "утре" пропускаме реалното "сега".

Що се отнася до "чесането на езици", то форумите нали са за това?
Аз пък я имам 5 мнения в тези форуми, я не. И май с толкова ще си остана, след подобно посрещане на нож.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Списание Посетете сайта на потребителя
planinara

Регистрирация: Dec 03, 2004
Местожителство: Мадрид

МнениеПуснато на: 06 08 2008 09:42
 Заглавие:

Ягуар, хубаво е човек да има позиция по даден въпрос. Аз защитавам моята и ви "хвърлих ръкавицата" на тези, които смятат, че става въпрос за чипове, карти и т.н. за да можем да поспорим

Евангелие на Марко
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати писмото Списание Yahoo Messenger
daqni

МнениеПуснато на: 06 08 2008 10:20
 Заглавие:

planinara написа:
Ягуар, хубаво е човек да има позиция по даден въпрос. Аз защитавам моята и ви "хвърлих ръкавицата" на тези, които смятат, че става въпрос за чипове, карти и т.н. за да можем да поспорим

Ха, сега да видим,дали в спора се ражда истината!?

baba pena
Гост

МнениеПуснато на: 16 08 2008 07:40
 Заглавие: код 666

daqni написа:
Съгласна съм и с Планинара и Ивайло.
Важно е да нямаме звяра в нас....важно е да не се впускаме в подробности на неясни нам неща....Важно е да сме БУДНИ!
...пък и ...мисля,че "звяра"..или триглава ламя,дори винаги може да се победи...с какво ли?...С ДОБРО..С ОБИЧ И ЛЮБОВ...С ВЯРАТА В БОГА!
Дагни,ти си супер наивна! И,което е по лошо влияеш на такива като тебе! Уж казваш да сме будни, а им пееш приспивна песен!!! Ако можеше да се победи ЗВЯРА от човеците,нямаше да слиза ХРИСТОС! ТИ и ПЛАНИНАРЯ НЕ СТЕ ЧЕЛИ внимателно ОТКРОВЕНИЕТО на ЙОАН. НЕ БЪРЗАЙТЕ ДА ТВЪРДИТЕ ОБРАТНОТО!!! ИЗСЛЕДВАЙТЕ ГО!!! Чипът ще бъде колкото оризово зърно и ще ни ПРИНУЖДАВАТ да го сложат под кожата ни/няма да се вижда/.Внякои страни вече се въвежда. В 2010г ще сменят личните ни карти,по работните места вече няма касиерки,а заплатите се привеждат направо в определена банка на дебитна карта! ТОВА Е ПРЕЛЮДИЯ КЪМ ПРИНУДАТА ЗА МИКРОЧИПОВЕТЕ!!! Отиваш в магазина и си прекарваш ръката през устройство. Транзакцията става ВЕДНАГА! НЯМА да ИМА пари в брой! Ще ни казват,че така е по добре за да не се ГУБЕЛИ! ДА НЯМАЛО ОТВЛИЧАНИЯ, защото всеки момент ще знаят къде сме! НО НЯМА ДА КАЖАТ ИСТИНАТА!!! А ТЯ ИСТИНАТА Е,че чрез този ЧИП ще влияят на нервната система и емоциите.Ще станем биороботи и ще загубим ДУШАТА си! ТОВА Е ВТОРАТА СМЪРТ! ЩЕ ПРИЕМЕТЕ ЛИ ЧИПА ??? ОЗЪЗНАВАТЕ ЛИ в КОИ ВРЕМЕНЕ ЖИВЕЕМ!??

daqni

МнениеПуснато на: 16 08 2008 08:23
 Заглавие: Re: код 666

baba pena написа:
ЩЕ ПРИЕМЕТЕ ЛИ ЧИПА ??? ОЗЪЗНАВАТЕ ЛИ в КОИ ВРЕМЕНЕ ЖИВЕЕМ!??

Да.Ако,така трябва за всички ,ще приема....живеем в ново време,така е
И,знаеш ли ,защо не ме е страх,че някой ще ми влияе за лошо..защото те и сега ни влияят,но аз,вярвайки в Бога...успявам да намирам верния път..съзнавайки ,това,че Любовта побеждава!
Страхът е самият дявол!

baba pena
Гост

МнениеПуснато на: 16 08 2008 09:36

daqni написа:
baba pena написа:
ЩЕ ПРИЕМЕТЕ ЛИ ЧИПА ??? ОЗЪЗНАВАТЕ ЛИ в КОИ ВРЕМЕНЕ ЖИВЕЕМ!??

Да.Ако,така трябва за всички ,ще приема....живеем в ново време,така е
И,знаеш ли ,защо не ме е страх,че някой ще ми влияе за лошо..защото те и сега ни влияят,но аз,вярвайки в Бога...успявам да намирам верния път..съзнавайки ,това,че Любовта побеждава!
Страхът е самият дявол!
Браво бе Дагни! Такива като теб послушно вдигаха ръка на партийни събрания и ни заклеймяваха съгласно директивата на ПАРТИЯТА!!! АКО ЧИПЪТ БЕШЕ ДОБРО ЗА ЧОВЕКА ЙОАН НЯМАШЕ ДА НИ ПРЕДУПРЕЖДАВА!!! ЗАКОНЪТ НА ИНЕРЦИЯТА,ВАЛИДЕН за МНОЖЕСТВОТО,ЗАНАПРЕДще ИГРАЕ РЕШАВАЩА РОЛЯ!!! Занапред хората открито ще се РАЗДЕЛЯТ между силите на светлината и силите на мрака. Трето положение не ще има!!! Силовото царство,в което е навлязло от самото начало човечеството,приключва своето съществувание.НО ТВОЯ СИ РАБОТА,ПРИЕМАЙ ЧИПА КАТО ИСКАШ. АЗ ПРЕДПОЧИТАМ ДА УМРА,НО ДА НЕ ЗАГУБЯ ДУШАТА СИ !!!

planinara

МнениеПуснато на: 16 08 2008 13:04
 Заглавие:

Бабо Пено, писано е:

18 Тука е нужно мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест.
Който не носи мъдростта в себе си ще измисли такива неща като теб. Не приспиваш ли ти хората, като даваш твоята хипотеза за абсолютно вярна и не даваш алтернатива на другите да мислят нещо по-различно от това, което смяташ ти?
Един въпрос: трябва ли да си мъдър за да можеш да смяташ числа или ако можеш да смяташ числа- мъдър ли си?

Евангелие на Марко
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати писмото Списание Yahoo Messenger
daqni

МнениеПуснато на: 16 08 2008 14:13

baba pena написа:

Браво бе Дагни! Такива като теб послушно вдигаха ръка на партийни събрания и ни заклеймяваха съгласно директивата на ПАРТИЯТА!!! АКО ЧИПЪТ БЕШЕ ДОБРО ЗА ЧОВЕКА ЙОАН НЯМАШЕ ДА НИ ПРЕДУПРЕЖДАВА!!! ЗАКОНЪТ НА ИНЕРЦИЯТА,ВАЛИДЕН за МНОЖЕСТВОТО,ЗАНАПРЕДще ИГРАЕ РЕШАВАЩА РОЛЯ!!! Занапред хората открито ще се РАЗДЕЛЯТ между силите на светлината и силите на мрака. Трето положение не ще има!!! Силовото царство,в което е навлязло от самото начало човечеството,приключва своето съществувание.НО ТВОЯ СИ РАБОТА,ПРИЕМАЙ ЧИПА КАТО ИСКАШ. АЗ ПРЕДПОЧИТАМ ДА УМРА,НО ДА НЕ ЗАГУБЯ ДУШАТА СИ !!!

Бабо Пенке,
не съм ходила по партийни събрания..никога....
и Йоан не претендирам да знам....нито пък за числото на звяра...
и това за сили на злото и сили на мрака..мисля,че ще има едни по средата..хора на хармонията
а душата ти...никой неможе да ти вземе,ако ти не позволиш....е само св.Архангел, но това е друго....
така,че аз съм спокойна.....не се страхувам от никакъв звяр на трите шестици...не вярвам напълно на ,това,което казват,че е казано от Йоана...просто всичко зависи от нас,бабо Пено....и най-вече от ,това,колко вярваш и разчиташ на Бога
п.п. аз съм Деяни....но и Дагни е сладко

baba pena
Гост

МнениеПуснато на: 17 08 2008 09:37
 Заглавие: до Планинаря и Дагни

Млади хора,ОБИЧАМ ВИ ! Истина ви казвам:Изкачването започва НЕ с растящия обем запълващи вашето съзнание мъдри мисли,а с практическите опити дасе научите да направите първите ИСТИНСКИ СОБСТВЕНИ крачки по Майката-Земя!!! Тъмнината Не се разсейва с тъмнина,студът нямада унищожиш с ответен студ! СТУДЪТ трябва да се СГРЕЕ,а ТЪМНИНАТА да се ОСВЕТИ!!! В отговора на Планинаря лъхаше на студ и надутост колко много знае. Пет пари не струва ТВОЕТО ЗНАНИЕ, АКО НЯМАШ топлинка в сърцето си,дори и като спорим да СГРЯВАШ! ДАГНИ, ти сигурно си много млада.Прости ми ако съм те засегнала...Отговора ти е добронамерен.ДЕЦА,доколкото разбирам вие ДОБРОВОЛНО ще приемете ОНЯ ЧИП. ЗА БОГА НЕ СИ ПРИЧИНЯВАЙТЕ ТОВА!!! ПРОЧЕТЕТЕ всичко за ДИГИТАЛ АНГЕЛ ! ПОМИСЛЕТЕ...

daqni

МнениеПуснато на: 17 08 2008 10:27
 Заглавие: Re: до Планинаря и Дагни

baba pena написа:
ДАГНИ, ти сигурно си много млада.Прости ми ако съм те засегнала...Отговора ти е добронамерен.ДЕЦА,доколкото разбирам вие ДОБРОВОЛНО ще приемете ОНЯ ЧИП. ЗА БОГА НЕ СИ ПРИЧИНЯВАЙТЕ ТОВА!!! ПРОЧЕТЕТЕ всичко за ДИГИТАЛ АНГЕЛ ! ПОМИСЛЕТЕ...

Бабо Пенке, не съм,толкова млада..но душата ми е такава
и не си ме засегнала....не се притеснявай,
а що се отнася до чипа....защо не му мислим,като му дойде времето..сега има други неща за мислене а и кой знае,дали изобщо ще го има..както и да е
А Ти, бабо Пенке ,ако наистина искаш да не го приемаме..ще трябва да ни обедиш с факти..а факти няма,защото и чип няма...
Защо не се наслаждаваме на Живота,сега ..а за чипа да не бързаме...

И аз ви обичам!

planinara

МнениеПуснато на: 17 08 2008 11:23
 Заглавие:

Бабо Пено, ти какво искаш, като спорим по една тема захаросани козунаци ли да ти нося /може, но стига така да го почувствам/
Това, че моята позиция е несъгласие с тезата за имплантиране на чипове, не означава, че не искам да изложиш своята. А твоята поциция я намирам необоснована лично аз, какво общо има това със студенината и надутостта?
А ти като ми даваш топлина със незнанието си, какво печеля?

баба пена написа:
Цитат:

Млади хора,ОБИЧАМ ВИ !

Ще го приема за чиста монета!

Евангелие на Марко
Marlena

Регистрирация: Sep 11, 2008

МнениеПуснато на: 11 09 2008 03:59
 Заглавие:

Здравейте!
Чета ви публикациите и ника: баба пена има право за някои неща,звучат реално,но нека да каже,защо мисли или от къде знае,че чипа ще влияе на психиката за да контролира хората и да станат като роботи?
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение  
baba Pena
Гост

МнениеПуснато на: 17 09 2008 19:55
 Заглавие: за 666

Marlena написа:
Здравейте!
Чета ви публикациите и ника: баба пена има право за някои неща,звучат реално,но нека да каже,защо мисли или от къде знае,че чипа ще влияе на психиката за да контролира хората и да станат като роботи?
...Или не четете, или сте паднали от...да кажем от Марс! Не РАЗБИРАТЕ ЛИ!?? ЦЕЛТА Е ТОТАЛЕН КОНТРОЛ над хората от СВЕТОВНОТО ПРАВИТЕЛСТВО! Не си правете НИКАКВИ илюзии, Живеем през СКРЪБНИТЕ ВРЕМЕНА,ОПИСАНИ в" ОТКРОВЕНИЕТО на ЙОАН".Марлена направи си труда да го прочетеш бавно и да го ИЗСЛЕДВАШ. Търси информация по интернет също! КОЙТО ТЪРСИ -НАМИРА!!!

Покажи мнения от преди:      
Създайте нова темаНапишете отговор Truden Web Site Форуми » Християнство Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Идете на:   

Следващата тема
Предишната тема
Можете да пускате нови теми
Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети