Лазарев казва да не се привързваш към човешките блага и зависимости, както и чувства най-вече, но и към духовните. В повечето случаи и на повечето хора им е трудно да го осъзнаят. Първите 3 книги ги прочетох бързо и от 4-та нататък се оказа, че авторът сам отричаше първите си творби. Така че предполагам и за него информацията е идвала в процес на писане. Искам още да кажа, че въпреки изчитането на толкова книги и разговорите ми с толкова просветени и духовни хора, все още не мога да твърдя, че разбирам себе си и цялата тая суета около нас. Продължавам да правя грешки и да знам последствията и знам, че преди всичко съм тук защото съм Човек и знам, че един ден ще се свържа с Бога и с Вас всички ....и не изпитвам и капчица страх от Живота и Смъртта вече...Знам, че сме равни и сме едно .... Важното е сам да достигнеш прозрението за себе си, а когато то дойде.....разбираш, че то винаги е било там......и ти си знаел отговора ..... точно както при дишането...незнаеш как, но вдишваш...нещо като вътрешна нужда да намериш себе си!!!! Аз благодаря на Бог, че ми позволи да намеря и опозная малка част от себе си и продължава да ми показва Истината! |