Truden Web Site: Forums

Truden Web Site :: Преглед на тема - Сергей Лазарев
Въпроси/Отговори  •  Търсене  •  Профил  •  Лични Съобщения

СписанияСписания

Сергей Лазарев Следващата тема
Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор Truden Web Site Форуми » Миш-Маш Иди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
Атина
Гост

МнениеПуснато на: 26 10 2007 15:36
 Заглавие:
Отговорете с цитатВърнете се в началото

Вижте,на мен лично тези книги страшно много са ми помогнали,разбирам написаното от Лазарев.Имам ги всичките диагностики(12).Но малко се дразня,че говорите така за него,ако трябва да бъда честна,но нали всеки все пак трябва да си изкаже мнението.А в началото,когато част 1-ва попадна в ръцете ми...бях малко уплашена от нещата,които прочетох,после обаче сама видях колко положително се отрази върху живота ми.Благодарна съмСлучвало ми се е да се ядосвам на нещата,които Лазарев пише,защото все едно казваше"Това е неправилно,онова е неправилно,тази мисъл,онази,това е прилепване на душата " и т.н.Бих споделила и още неща с вас,но мисля ,че няма смисъл,тъй като вече сте си изградили мнение и май сте леко отрицателно настроени.Това е)))

силвия
Гост

МнениеПуснато на: 30 11 2007 22:34
 Заглавие:

Лазарев е един от най-дълбоко проникналите в тази материя хора, с които съм се сблъсквала.....но повечето хора не са достигнали ниво да го разберат. Той все пак казва да не се привързваш към човешките блага и зависимости, както и чувства най-вече, но в повечето случаи и на повечето хора им е трудно да го осъзнаят. Важното е сам да достигнеш прозрението за себе си, а когато то дойде.....разбираш, че то винаги е било там......и ти си знаел отговора ..... точно както при дишането...незнаеш как, но вдишваш...нещо като вътрешна нужда да намериш себе си!!!! Аз благодаря на Бог, че ми позволи да намеря себе си!

Силвия
Гост

МнениеПуснато на: 15 08 2008 20:54
 Заглавие: Лазарев

Лазарев казва да не се привързваш към човешките блага и зависимости, както и чувства най-вече, но и към духовните. В повечето случаи и на повечето хора им е трудно да го осъзнаят. Първите 3 книги ги прочетох бързо и от 4-та нататък се оказа, че авторът сам отричаше първите си творби. Така че предполагам и за него информацията е идвала в процес на писане. Искам още да кажа, че въпреки изчитането на толкова книги и разговорите ми с толкова просветени и духовни хора, все още не мога да твърдя, че разбирам себе си и цялата тая суета около нас. Продължавам да правя грешки и да знам последствията и знам, че преди всичко съм тук защото съм Човек и знам, че един ден ще се свържа с Бога и с Вас всички ....и не изпитвам и капчица страх от Живота и Смъртта вече...Знам, че сме равни и сме едно .... Важното е сам да достигнеш прозрението за себе си, а когато то дойде.....разбираш, че то винаги е било там......и ти си знаел отговора ..... точно както при дишането...незнаеш как, но вдишваш...нещо като вътрешна нужда да намериш себе си!!!! Аз благодаря на Бог, че ми позволи да намеря и опозная малка част от себе си и продължава да ми показва Истината!

Силвия
Гост

МнениеПуснато на: 15 08 2008 20:59
 Заглавие:

малко поразширих отговора, дано е разбираемо

Покажи мнения от преди:      
Създайте нова темаНапишете отговор Truden Web Site Форуми » Миш-Маш Иди на страница Предишна  1, 2

Идете на:   

Следващата тема
Предишната тема
Можете да пускате нови теми
Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети