Truden Web Site: Forums

Truden Web Site :: Преглед на тема - Каква е тайната ?
Въпроси/Отговори  •  Търсене  •  Профил  •  Лични Съобщения

СписанияСписания

Каква е тайната ? Следващата тема
Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор Truden Web Site Форуми » Окултизъм
Автор Съобщение
daqni

Регистрирация: Aug 11, 2007
Местожителство: BG

МнениеПуснато на: 02 07 2008 09:56
 Заглавие: Каква е тайната ?
Отговорете с цитатВърнете се в началото

Каква е тайната на "Феномена Царичина"?

Смятате ли,че в Царичина се намира гробницата на първото разумно същество, населявало Земята ?

Или всичко е една заблуда?

Truden
----------
----------

Регистрирация: Aug 01, 2003
Местожителство: Johannesburg

МнениеПуснато на: 02 07 2008 10:05
 Заглавие: Re: Каква е тайната ?

daqni написа:

Смятате ли,че в Царичина се намира гробницата на първото разумно същество, населявало Земята ?

Това пък кой го ИЗМЪДРИ
Или трябва "първото разумно същество" да си е признало или второто го е издънило: "Ей, неразумните, този е първия разумен (аз съм втория), айде да го погребем в Царичина"

elan

Регистрирация: Apr 30, 2004
Местожителство: България, Златица

МнениеПуснато на: 02 07 2008 12:17
 Заглавие:

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати писмото Списание Посетете сайта на потребителяICQ Номер
Гост

МнениеПуснато на: 02 07 2008 13:32
 Заглавие:

A действително какво има в Царичина? Според Ванга ще открият една жута маимуна. Подземна река ли има? Защо циментираха прокопания тунел? Моля за коментар.

Malinov

Регистрирация: Nov 11, 2007
Местожителство: near by the truth

МнениеПуснато на: 04 07 2008 11:21
 Заглавие:

Има хливенсипрактор!

Сега ще попиташ "Какво е това" ... ами това е хливенсипрактор и толкоз. И аз не знам какво е (ей сега го измислих), следователно не ти е дадено да знаеш. Аз обаче пак ще попитам, както и на други места из форумите съм питал - "А за какво ти е да знаеш?". Това ще те направи ли по-добър? Знанието помага ли ни или за сега само ни е пречило и отклонявало от правилния път?
Познавайки нещата чрез сетивата си научаваш за тях само чсст от истината, следователно е безсмислено! Не мислиш ли?

МнениеПуснато на: 04 07 2008 12:38
 Заглавие:

Не мисля, че е безсмислено да гледаш на заобикалящата ни среда под друг ъгъл. Повече са ми интересни такива теми отколкото четенето на криминални романи за трупове и убийци или любовни романи където пък само са сменени имената. Какво ти научаваш от тези книги?

За феноменът Царичина имаше преди 3-4 години голяма статия в сайта на канал BTV, изобщо много интересни статии имаше, но са свалили тази рубрика.

Sirenity

Регистрирация: Jun 06, 2008
Местожителство: София/Варна

МнениеПуснато на: 10 08 2008 15:30
 Заглавие:

Ето адреса на филма за Царичина, който са давали по Бтв:
http://arenabg.com/details.php?id=215443539bd962e2c5524a1fd7a52d9e815a52a9

Всеки да си го гледа и да си прецени. Така или иначе краят е все едно отворен. Крайно мнение няма. Все пак си струва да се види.
Така или иначе няма как да знаем със сигурност.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение  
Гост

МнениеПуснато на: 10 08 2008 16:24
 Заглавие:

Sirenity, не можах да гледам филма въпреки че се регистрирах в сайта. Аз навремето го четох като статия в сайта на Бтв.

Между другото попитах за мнение някого и ми се отговори: 'Глупаци, какво търсят под земята! Всичко е във въздуха. Ето за пример - копаят дупка и какво - пак въздух, продължават да копаят в дупката и тя с какво се запълва - пак с въздух'.

Ако някой иска да продължи коментара?

Гост

МнениеПуснато на: 15 09 2008 13:49
 Заглавие: Копирано

Най-сериозното доказателство за палеоконтакти по българските земи сега лежи запечатано с тонове бетон в т. нар. “царичинска дупка”. Дали в земните недра край костинбродското село Царичина се крие гроб на хуманоид - прародител на човечеството, маяк, приемащ послания от отдалеченото на 11 000 светлинни години космическо тяло SS 433 или дори информационен фонд с биографията на земната раса и “рецептата”, по която генните инженери от звездите са сътворили Хомо Сапиенс? Всяка от тези версии изглеждаше екзотична, шокираща и отдалечена от здравия разум, но не и след прокопаването на сто и осемдесетте метра в земната твърд между 1990 и 1992 г. Високопоставени участници в осъществената от военното министерство операция “Слънчев лъч” разкриват, че опитите за проникване в сърцевината на мистерията са били преустановени и засекретени след срещи със загадъчни снопове силна светлина, невидими бариери и продължаващи в бездната ужасяващо гладки тунели с издълбана върху тях непозната писменост, Знаменателен е и фактът, че от векове районът около изкопа проявява всички признаци на преходна зона, портал към други светове и измерения - загадъчни сияния, светещи тела и дори присъствие на миниатюрни зеленикави хуманоиди. Аномалните събития зачестяват след началото на разкопките и до приключването им са регистрирани 15 прояви на НЛО. Участниците в разкопките са ужасени от появата в нощното небе на пулсиращи светлини с дължина няколко десетки километра, съпроводени от огромни облаци белезникав дим, които бавно се спускали зад височините. Страховито било впечатлението и от внезапното изникване северно от изкопа на сканиращ местността светлинен лъч с мощността на прожектор от противовъздушната отбрана.

http://www.secretsbg.com/bulgaria/bulgaria.php?num=n7

Покажи мнения от преди:      
Създайте нова темаНапишете отговор Truden Web Site Форуми » Окултизъм

Идете на:   

Следващата тема
Предишната тема
Можете да пускате нови теми
Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети