Truden Web Site: Forums

Truden Web Site :: Преглед на тема - Петър Дънов: Гърция ще потъне до 2010 г.-Христо Марчевски
Въпроси/Отговори  •  Търсене  •  Профил  •  Лични Съобщения

СписанияСписания

Петър Дънов: Гърция ще потъне до 2010 г.-Христо Марчевски Следващата тема
Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор Truden Web Site Форуми » Учителят Дънов Иди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
Mistique

Регистрирация: Feb 01, 2004

МнениеПуснато на: 21 06 2006 23:24
 Заглавие:
Отговорете с цитатВърнете се в началото

Как ще няма признаци, че Гърция ще потъне - правителството вече две години, пардон - 4 пръска луди пари по океаноложки изследвания, но края иде.

Следете тези карти на земетресенията и ще видите: http://geology.about.com/gi/dynamic/offsite.htm?zi=1/XJ&sdn=geology&zu=http%3A%2F%2Fwww.emsc-csem.org%2F

Не забравяйте и другия ни вечен враг - Турция!

Аз следя тези карти от 2 години и в Гърция няма по-малко земетрсения от 2 на ден - да не говорим, че понякога стигаха до 20!
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение  
Mistique

МнениеПуснато на: 21 06 2006 23:25
 Заглавие:

Цитат:
Детския Дух Беинса Дуно.

Мога ли и аз да попитам какво значи това?
The

Регистрирация: Jan 19, 2006

МнениеПуснато на: 22 06 2006 18:50
 Заглавие:

Мистик, би ли пояснила какви наистина са тези сведения. Ако искаш и на Лично съобщение към мен.
Mistique

МнениеПуснато на: 22 06 2006 19:15
 Заглавие:

The, няма какво да пояснявам - имате връзката със земетресенията - следете ги за известно вереме, а мерките на Гръцкото правителство са в пресата вече години наред.

Турция скоро започна своя програма, но и вдвете страни никой не знае защо е толкова голяма активността на земетресенията, а да не говорим за предсказване и предпазване - евакуации.

Има също една Българска теория за тирбушона, която се опитва да предскаже точките на "удар" в България. На мен ми беше обяснена тази теория, но аз не виждам ясно отразени точки в земетръсните зони на Гърция и Турция. Може и да ги намеря ако примерно нслагвам във времето и спираловидно графиката на земетресенията, ама знам ли?

До тук беше научното......

Сега остава езотеричното:
- Господ ги наказва, както и Дънов пише
- Майката Земя "прочиства" силно замърсени физически и духовно зони

Вие си изберете!
Vasko

Регистрирация: Aug 08, 2003
Местожителство: София, България

МнениеПуснато на: 22 06 2006 20:12
 Заглавие:

Mistique написа:
- Майката Земя "прочиства" силно замърсени физически и духовно зони

Това определено ме кара да се притеснявам за българите
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Списание 
Mistique

МнениеПуснато на: 22 06 2006 20:51
 Заглавие:

Цитат:
Това определено ме кара да се притеснявам за българите

Абсолютно! - нашите съграждани с по-тъмна кожа изпосякоха и окрадоха горите и започнаха свлачища и наводнения. Дърветата предлагат естествен механизъм за отводняване и "дишане" на земята.

Слънчев бряг е на път!

Ще направя малко сравнения с Ню Орлеанс - толкова жестоко замърсяване има там - и физическо и духовно, че....

Да не говорим за Мексиканския залив който от години е напълно мъртъв - от петролните сонди, от нитратите които се вливат чрез реките и са отмити от американските ферми, които използват изкуствени торове, от отпадъците от плажове и курорти.... В Мексиканския залив не само, че няма риба ами и коралите са мъртви. Психическо замърсяване: проституция, включително на деца, наркотици, въоръжени престъпления, убийства и самоубийства.... Общо взето целия курортен "рай" във Флорида и щатовете наоколо.

И какво става - интензивна зона на урагани!

Сега, то си има и научно обяснение - озона който се образува по времето на ураганите всъщност прочиства атмосферата и земята. Моята теория (да ме простят големите учени от помпозните институции, ама всеки си има право на мнение) е, че озоновите дупки в атмосферата се образуват, защото се пренасочват съм силно замърсени зони като Китай, където е бум на индустриалния възход и замърсяването е голямо или мега-градове или силно-замърсени крайбрежни курорти и места. Не напразно анводненията удариха и Бомбай (ново име Мумбай) и всичките други курорти в Индийския и тихия океан.
Vasko

Регистрирация: Aug 08, 2003
Местожителство: София, България

МнениеПуснато на: 23 06 2006 08:40
 Заглавие:

Според учителя Беинса Дуно, Българите и балканските народи като цяло, представляват черния дроб на човечеството. А черния дроб, както знаем, преработва веществата и отровите в организма също като една химична лаборатория.
Това обяснява защо на Балканите винаги е имало толкова много омраза и конфликти. Това обяснява и характера на балканските народи.
През последните години наистина в българския народ се внасят големи дози психична мръсотия чрез медиите, а и ние си имаме наша.

Има обаче и други много, много положителни тенденции. Виждаме, че балканските държави и преди всичко България, се стремят да водят политика на разбирателство и сътрудничество със своите съседи. България заема ключово географско положение на Балканите и е държавата, която граничи с най-много други държава - 5. (Наскоро, както знаем, Черна гора обяви самостоятелснот и Македония също става с 5 съседи). Вижда се, че постепенно конфликтите се уталожват и сътрудничеството, добросъседството и общите проекти заемат все повече място в живота на балканските народи.

Ако разгледаме конкретно и нашия народ, Българите, ще видим, че нещата също вървят добре, въпреки многобройните негативни влияние и тенденции. Огромна част от нас активно се занимават с всякакви практики и предприемат различни действия и мероприятия, които са благоприятни за общото психично състояние на народа, а и на цялото човечество. Знаем за дъновистите и паневритмията, много популярни са йога-медитацията, бойните изкуства, различните методи и практики за постигане на психично равновесие, духовно и житейско развитие. Не на последно място и изключително важна е традиционната народна медицина. Въобще почти всеки Българин, дори и да не го съзнава, допринася за почистването на тялото и душата на човечеството. Да не забравяме, че ние сме черния дроб! Слушал съм дори в градския транспорт познати и приятели да обсъждат конфликти и проблеми и да търсят начини да ги разрешат, да се помирят с близките си и да постигнат духовна чистота.

Това е една моного важна роля на нас, Българите. Това казва и Учителят Беинса Дуно в свотие беседи към Българтие - да имаме добри мисли, да не се тревожим за живота си, защото Бог ни закриля. Всяка сутрин да се събуждаме с добра мисъл, която да ни води през целия ден.
Всеки от нас тряба да се стреми да мисли положително за себе си и за другите, защото така раздава добра положителна енергия. Много е важно да НЕ мисли лошо за хората в беда, защото така утежняваме още повече положението им, а напротив - нека им помогнем с добри пожелания и оптимизъм.

Та затова, въпреки многото мръсотия, се вижда, че Българтие полагат усилия да пречистят душата и тялото си и постепенно тези усилия дават резултат.
Нека всички да се присъединим към доброто, да загърбим отрицанието и да дадем път на Любовта, разбирателството и сътрудничеството, да се научим да си говорим и да се изслушваме.

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Списание 
Mistique

МнениеПуснато на: 23 06 2006 11:27
 Заглавие:

Цитат:
Нека всички да се присъединим към доброто, да загърбим отрицанието и да дадем път на Любовта, разбирателството и сътрудничеството, да се научим да си говорим и да се изслушваме.

Много добре казано Васко, ама си представям ако някой ми изсече горите по склона зад къщата и при следващия порой къщата ми остане под свлачището. Знаеш ли как ще ги обичам тези - само като ги гледам през мерник?!
azined

Регистрирация: Mar 29, 2008

МнениеПуснато на: 17 04 2008 09:24
 Заглавие:

Truden написа:
Има една невидима отрова, в която съзнанието на вярващия с потапя при всяко сбъднало се лошо пророчество: радостта от това, че вярата е доказана.

Напълно вярно и много точно казано!!!

Регистрирация: Mar 18, 2008
Местожителство: Sofia-Luton-Sofia

МнениеПуснато на: 20 04 2008 09:13
 Заглавие:

Не мога да се радвам нито за Гърция, нито за Турция. Какво значи "стар враг"? Спомнете си стихотворението "Мъртвият не ни е враг"...
Мога обаче да се замисля за България - за хората, които я управляват, за олигарсите, за зонер - командите на мутрите, за хората избити след 1990 и гангстерските войни, за омразата и горчилката, натрупана у все по-обедняващия българин. И след като всяко действие има своите последствия... то от България камък върху камък няма да остане.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Списание Посетете сайта на потребителя
Гост

МнениеПуснато на: 05 07 2008 15:25
 Заглавие:

Ами да се включа и аз.Аз живея вече 10 години в Гърция.
Забелязвам нещо много интересно.Има един плаж/аз съм точно на морето/,който преди време беше доста широк,в смисъл беше поне 3-4 метра от морето!Вчера минах от там и забелязах,че едва около метър е станала ивицата!Това значи че водата се е покачила,ами значи земята потъва!

Гост

МнениеПуснато на: 05 07 2008 15:31
 Заглавие:

И друг е казал че Гърция ще потъне!
Чели ли сте какво е казала ултрасензорната медиумка Йорданка Николова?Турция ще се отлепи от Европа и ще "отпътува"на юг.Босфора,Егейско и Черно море ще се слеят в едно,което ще доведе до увеличаване на водите на Гърция,и до три години тя ще потъва с около500 метра на година!Леле става напечено,трябва да се стягаме да си ходим!

Покажи мнения от преди:      
Създайте нова темаНапишете отговор Truden Web Site Форуми » Учителят Дънов Иди на страница Предишна  1, 2

Идете на:   

Следващата тема
Предишната тема
Можете да пускате нови теми
Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети